#1 2009-09-08 16:50:08

rafit100

Użytkownik

Zarejestrowany: 2009-09-08
Posty: 33

Star Wars III

http://gfx.gaminator.pl/data/gameedition/8/2532.2.jpg

http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/122/star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-gba.476794.jpg
http://pocketmedia.ign.com/pocket/image/article/598/598296/star-wars-revenge-of-the-sith-20050323102714126_640w.jpg

http://www.rom-freaks.net/download-4218 … isode_III_(U)-gba.html

Gra do ściągnięcia tu

Offline

 

#2 2009-09-15 17:41:53

PKM

Administrator

Zarejestrowany: 2009-07-01
Posty: 151
Punktów :   

Re: Star Wars III

edytowałem twój post i dodałem zdjęcia

Offline

 

#3 2009-09-17 13:58:42

rafit100

Użytkownik

Zarejestrowany: 2009-09-08
Posty: 33

Re: Star Wars III

Aha, spoko
Podoba się gra?

Offline

 

#4 2009-09-17 18:28:40

PKM

Administrator

Zarejestrowany: 2009-07-01
Posty: 151
Punktów :   

Re: Star Wars III

niestety ja na ds nie odpale więc

Offline

 

#5 2009-10-17 20:09:48

executor

Administrator

Zarejestrowany: 2009-07-01
Posty: 77
Punktów :   

Re: Star Wars III

no właśnie, da się w ogóle jakoś? jest np. jakaś możliwość na NDS czy wszędzie to niemożliwe?

Offline

 

#6 2009-10-24 22:30:12

Rayus

Użytkownik

Zarejestrowany: 2009-07-06
Posty: 120
Punktów :   

Re: Star Wars III

Można odpalić na emulatorze.
Ale na DS niema sposobów...


I'm Rayman fan!

Offline

 

#7 2009-10-26 15:00:29

PKM

Administrator

Zarejestrowany: 2009-07-01
Posty: 151
Punktów :   

Re: Star Wars III

Znaczy i tak i nie, zobacz temat w dyskusje o nds

Offline

 

#8 2009-10-26 18:12:09

Rayus

Użytkownik

Zarejestrowany: 2009-07-06
Posty: 120
Punktów :   

Re: Star Wars III

Wiem że można ale tylko z nowszymi
nagrywarkami.


I'm Rayman fan!

Offline

 

#9 2009-10-26 20:59:26

PKM

Administrator

Zarejestrowany: 2009-07-01
Posty: 151
Punktów :   

Re: Star Wars III

JEZU JAKIMI NAGRYWARKAMI ! ? to są adaptory, nagrywasz płyty czy dyskietki przez r4 ?

Offline

 

#10 2009-10-27 20:42:13

Rayus

Użytkownik

Zarejestrowany: 2009-07-06
Posty: 120
Punktów :   

Re: Star Wars III

Nie o to mi chodzi. Sam przecież mówiłeś
że nowsza wersja M3 ma możliwość grania w gry GBA.
I się tak nie wściekaj.

Ostatnio edytowany przez Rayus (2009-10-27 20:42:30)


I'm Rayman fan!

Offline

 

#11 2009-10-27 22:13:19

PKM

Administrator

Zarejestrowany: 2009-07-01
Posty: 151
Punktów :   

Re: Star Wars III

Nie wściekam się (patrz ) aha, tylko co odtwarzanie gba ma do bycia nagrywarką ?

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.cs-rozrabiaki.pun.pl www.klanasc.pun.pl www.orp.pun.pl www.gamecorner.pun.pl www.fp.pun.pl